Tuesday, March 15

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

BANNER BEN ASHAARI
*klik pic utk ke Segmen BA*


Latar Belakang
 Muhamad Hafiz -
- panggil ; Piz / Apiez / Ganu -
- Umur : 24 tahun -
- Asal : Terengganu -

Profesion
-  clerk di sebuah Jabatan sekitar Putrajaya/Cyberjaya sejak 3 tahun yang lalu -

Blog Kesukaan
- banyak idea yang dikongsi , pengalaman blogger otai , infomasi yang berguna dan berfaedah -


Blog X suka
Masih baru di dunia blog , X da plak yang xsuka. OKeY je xkisah la cerita pasal pe pun ; bf/gf/friend/enemy/fam/work/study & etc.
Janji teruskan ber - BLOGGING & MENULIS !

Impian terhadap blog nameless151
- Dapat pembaca yang kunjungi dengan memberi tunjuk ajar lagi kepada newbie untuk terus mengarut di blog macam semua blogger yang otai -otai dengan idea mencurah-curah.
So , drop your blog url di eXchangeLink on my blog untuk saya timba ilmu dari korang!

s.e.n.y.u.m * s.o.k.m.o

8 comments:

  1. sy bukan otai..tpi sy nk drop jugak link...:)

    salam kenal~

    ReplyDelete
  2. salam kenal dari YAYA AZURA ...

    ReplyDelete
  3. hye blogger ganu! dari segmen BA. tq singgah blog saye^^

    ReplyDelete
  4. hehe...thanxs 2 all...salam kenalan smua..

    ReplyDelete
  5. salam kenalan jugak dari awek ganu

    ReplyDelete
  6. hye selamat berkenalan..
    prince blogger kl..
    newbiee lagi nie...
    lau sudi lawatla blog proince ye..
    :)

    ReplyDelete
  7. salam kenal dari orang senegeri :)

    ReplyDelete
  8. Wohoo..blogger dari Terengganu!! Ganu kite...Hi...ngee

    ReplyDelete

1stly , d0akAn sAyEr pAnJaNg um0r
2ndly , d0akan sAyEr dIpeRcEpaTkAn j0d0h
Okay , mAsa uNtuK c0mmEnt-jGn-tAk-c0mmEnt